Детайли за продукта

79,00 лв
В наличност
продукт No: EMCHTI552

Tyreinvader е вложка за безкамерни гуми против защипване. Много лесен за използване и лек, той предпазва гумите и джантите ви от твърди удари, без да пречи на поведението по пътната настилка.

Предлага се в няколко ширини.

 ХАРАКТЕРИСТИКИ:

    Много леко тегло (от 53 g за едно 29-инчово колело) и висока издръжливост
    Премиум материал (EVA с висока плътност) абсорбира удари
    Може лесно да се адаптира към капли (26 ”, 27.5”, 29 ”)
    Няма нужда от специфични безкамерни клапани


Защо е създаден:

Хората, които карат агресивно по скалисти терени, често биха искали да намалят налягането в гумите за по-добро сцепление и контрол, ограничени от притеснението да „ударят силно“, да притиснат корпуса на гумата между джантата и камъка, което може да доведе до значителни проблеми и разходи. Именно там могат да бъде полезен Tyrelnvader.


Теглото по-долу се отнася за вложка, която пасва на 29'' капли, така че теглото ще бъде още по-ниско ако се използва за 27.5'' или 26''

    Tyreinvader 35 = 48 g
    Tyreinvader 40 = 53 g
    Tyreinvader 50 = 68 g
    Tyreinvader 55 = 80 g
    Tyreinvader 60 = 92 g


 Tyreinvader е напълно съвместим с латекс за безкамерни гуми. Използвайки Тyreinvader e препоръчително да се използва 30мл повече течност.

Лесен за сглобяване и монтиране

Oтрежете Tyreinvader, като следвате инструкциите (за 27,5 ”и 26”; няма нужда да режете за 29 ”), свържете двата му края с "опашките" в комплекта, добавете латекс и карайте. Видео уроците ще Ви помогнат при монтажа.Ако е необходимо, Tyreinvader може първо да бъде монтиран на колелото без гума, за да се разтегне и да улесни последователното монтиране.Tyreinvader е плосък и по същество ще влезе в употреба само при нужда (за разлика от кръгли вложки, които се компресират доста често по време на нормално каране също така намаляват ефективността на латекса). .Tyreinvader се продава по х 2 в комплект + 4 "ципа".